START      

 Ovo nije službena stranica Sai organizacije.

 

Vaša

misija je počela.

Tim riječima obraćam se vama,

sljedbenici moji. Svakome od vas namijenjena je

jedinstvena i dragocjena uloga u ovom životu. Samo oni koje sam ja pozvao mogu mi služiti.

Moja misija došla je sad do točke kad svatko od vas ima pred sobom zadatak. Ovaj planet ima svoju svrhu u velikoj galaksiji u kojoj se nalazi. Ta se svrha sad razotkriva pred našim očima. Pozivam sve vas da zračite svojom pobožnošću oko sebe, tako da njena nevidljiva sila obavije svakoga tko uđe u vašu orbitu. Da biste mogli svoju ulogu uspješno odigrati, ostanite uvijek usredotočeni na mene. Dopustite sebi da tu čistoću, što izvire iz vašeg srca, uputite svim ljudskim bićima i svim dragim stvorenjima, i ne posežite za plodovima svojih djela.

Taj dio moje misije odvija se u potpunoj tišini. Vi ste moji instrumenti kroz koje će teći moja Ljubav. Budite uvijek svjesni toga da moj rad prestaje istog trena kad svome egu dopustite da ovlada vama. No čim prevladate tu svoju nesmotrenost, koja je dopustila negativnosti da se pojavi, opet ćete postati moj Izvor. To širenje i umnožavanje moje Ljubavi osjetit će se po čitavom svijetu. Ja sam vas za ovaj zadatak pripremao kroz mnoge inkarnacije. Ja sam vas privukao k sebi. Kroz te ranije inkarnacije učinio sam krupne korake u svojoj misiji. Moj je rad neprekidan, pa je tako i vaš rad bez kraja.

 

Z
najte
da sam ja
u vama i izvan vas.
Tu nema razlike. Otarasite
se zauvijek svega što je beznačajno.
Vi ste sad ja i ja sam sad vi. Tu nema razlike.
Moj će darśan teći od mene k vama i kroz vas.
Vi možda nećete biti svjesni te neprestane aktivnosti.
Budite uvijek čista srca i duše, i čovječanstvo će još za
vašeg života poprimiti vaše jedinstvene osobine.

I drugi će mi se pridružiti u ovoj misiji kad ih privučem k sebi. Približava se vrijeme kad će čitavo čovječanstvo živjeti u skladu. To će vrijeme nastupiti i prije nego što mislite. No, prije nego stigne, budite spremni na sve što bude potrebno da svakom živom stvoru razotkrijete pravu svrhu postojanja. To nije nešto što bi itko živ mogao zamisliti. Nije ni bilo što za čime bi itko mogao čeznuti. To je naprosto izvan svake moći poimanja. Mogu vam samo reći da veličanstvenost njegove ljepote nadilazi sve snove. I dok svatko od vas bude izvršavao svoj tihi zadatak, ja ću vas prigrliti u svoje srce, i vaša će duša biti uzdignuta, a vaše će oči otkriti moju Prisutnost u njoj.

Ovo govorim svim svojim bhaktama s vrha Božje planine, gdje svi Univerzumi postaju Jedno.

Budite zaokupljeni mojim radom, ljubljeni moji bhakte, i vaš će dah širiti miomiris rajskih cvjetova. Vaš će primjer biti anđeoski. Vaša će radost biti moja radost.

Baba