HOME          GLAS AVATARA        GLAS POKLONIKA         SARVA DHARMA         SIMBOLIZAM U HINDUIZMU          VELIKE DUŠE

NOVOSTI        VETERANI       VIDEO         MP3        KNJIGE       CD-i        LINKOVI        KONTAKT

                


HOME

GLAS AVATARA

GLAS POKLONIKA

SARVA DHARMA

SIMBOLIZAM U HINDUIZMU

VELIKE DUŠE

NOVOSTI

VETERANI

VIDEO

MP3

KNJIGE

CD-i

LINKOVI

KONTAKT

                                              

Sri Sathya Sai Baba

Došao sam upaliti svjetiljku ljubavi u vašim srcima i pobrinuti se da iz dana u dan blista sve većim sjajem. Došao sam vam govoriti o toj sveopćoj, jedinstvenoj vjeri, o tom duhovnom načelu, o tom putu ljubavi, toj dužnosti ljubavi, toj obvezi ljubavi. Svaka religija poučava čovjeka da svoje biće prožme Božjim sjajem i odbaci bezvrijednu taštinu. Vježba ga u metodama za postizanje nevezanosti i razlučivanja kako bi mogao stremiti visoko i doseći duhovno oslobođenje. Vjerujte da sva srca pokreće jedan jedini Bog, da sve vjere slave jednog jedinog Boga, da se sva imena na svim jezicima i svi oblici koje čovjek može zamisliti odnose na jednog jedinog Boga. Najbolji način štovanja Boga je ljubav. Njegujte jedinstvo među ljudima svih vjera i svih zemalja. To je poruka ljubavi koju donosim. To je poruka koju želim da primite k srcu.

Sathya Sai Baba

Neka postoje i cvjetaju različite vjere, neka se u slavu Boga pjeva na svim jezicima i melodijama. To treba biti ideal. Poštujte razlike među vjerama i prihvatite ih kao vrijedne sve dok ne zasjenjuju plamen jedinstva.

Sathya Sai Baba